Post thumbnail

e-sports, nou motor econòmic per l’esport tradicional

POSTED BY admin 07/06/2018

ELS E-SPORTS AL PRIMER SPORTS BUSINESS MEETING

La força dels e-sports  va ser present al primer Sports Business Meeting organitzat pel diari d’informació econòmica de la indústria de l’esport, Palco 23. Entre els convidats hi van assistir Albert Guerrero, responsable de la firma Riot Games a Espanya i Portugal que compta amb un dels jocs amb més usuaris a nivell mundial, League of Legends. Però també hi van ser i van explicar la seva incursió als esports electrònics Chus Bueno, responsable de la NBA per l’Orient Mitjà, els equips de la lliga americana de bàsquet disputaran conpetició amb el joc 2k,  o Enrique Moreno, Director de Marca de La Liga que també va comentar les grans esperances que tenen amb la competició de Fifa 18 dels clubs que la formen. La indústria de l’esport a Espanya ha superat els 15 mil milions d’euros anuals. La promoció del consum digital d’aquesta indústria serà una manera de fer créixer els ingressos però també començar a cedir-li terreny dins de l’esport als e-sports. Qüestió de temps…

Add comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *