El eSports i el World Football Summit (WFS)

POSTED BY admin 02/12/2018

WorldFootballSummit

Cada cop que assistim a un congrés de futbol i es parla del futur dels clubs, apareix invariablement l’input dels eSports com a via de creixement i d’engagement amb la gent jove. L’esport tradicional necessita de l’esport electrònic i viceversa. Les conferències dedicades a com construir una comunitat global, com aplicar la intel·ligència artificial o sobre la transformació digital dels clubs son alguns exemples d’aquesta unió entre la tradició i la tecnologia de l’entreteniment. Des de FeSC celebrem aquesta unió que millorarà l’ecosistema dels eSports i que ajudarà a aproximar l’esport tradicional als més joves. Es parla de sedentarisme però no hi ha moltes iniciatives realment útils per lluitar contra ell. Captar l’atenció dels joves, els que més protecció necessiten, a través del gaming, sempre que aquest respecti els valors de l’esport, és una via imprescindible. 

Add comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *